Skip to content

Σχετικά

Οι εκπληκτικές Zeus Villas αποτελούν ένα νεόκτιστο συγκρότημα που βρίσκεται στο νοτιοανατολικό τμήμα του νησιού, στο γραφικό σκηνικό του Παλιολίνου, μόλις 15 λεπτά από το Αργοστόλι, την πρωτεύουσα της Κεφαλονιάς.

Αυτές οι βίλες προσφέρουν απαράμιλλη ηρεμία με εκπληκτική θέα στο απέραντο Ιόνιο Πέλαγος, σε ένα χαλαρωτικό κτήμα 40 στρεμμάτων.

Οι εκτεταμένοι εξωτερικοί χώροι συνδυάζουν παραδοσιακά πέτρινα στοιχεία με μοντέρνες πινελιές για μια οπτικά ευχάριστη εμπειρία. Κάθε βίλα διαθέτει ιδιωτική πισίνα που περιβάλλεται από κατάστρωμα με ξαπλώστρες, αίθριο με τραπεζαρία και χώρους καθιστικού και μπάρμπεκιου για απολαυστικά οικογενειακά γεύματα.

Στο εσωτερικό, οι βίλες είναι σχεδιασμένες σε μινιμαλιστικό στυλ με boho τόνους και ξύλινες διακοσμήσεις. Οι μεγάλες μπαλκονόπορτες επιτρέπουν στο φυσικό φως να γεμίσει το χώρο, δημιουργώντας μια φωτεινή και ευάερη ατμόσφαιρα. Τα ευρύχωρα υπνοδωμάτια, το καθένα με ιδιωτικό μαρμάρινο μπάνιο, διαθέτουν άνετα κρεβάτια και γήινη αισθητική. Κάθε βίλα περιλαμβάνει ενιαία, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με τραπεζαρία, καθώς και ένα άνετο κομψό σαλόνι. Όλοι οι χώροι διαβίωσης παρέχουν πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους και την ιδιωτική πισίνα.

Οι βίλες Zeus είναι ιδανικές για όσους θέλουν να ζήσουν την ελληνική φιλοξενία, να απολαύσουν μια ιδιωτική και άνετη διαμονή και να παραμείνουν κοντά στην πόλη, όλα μέσα σε ένα περιβάλλον απαράμιλλης άνεσης.